ГоловнаCуспільство

Biopharma Plasma Дніпро & МурМур: у Дніпрі відкрилась виставка дитячих малюнків «Донор очима дітей» (ФОТО, ВІДЕО)

До Дня Святого Валентина було оголошено конкурс дитячого малюна «Донор очима дітей». Робіт прийшло настільки багато, що не було де їх розмістити в плазмаценті. Тому було прийнято рішення – влаштувати виставку малюнків у ресторані МурМур. Про це розповіла Ірина Кільчинська, керівник плазмацентру Biopharma Plasma Дніпро.

«Було прийнято рішення спільно з рестораном МурМур і його власниками Наталею і Дмитром Лісняк організувати виставку в ресторані. Всі відвідувачі, які прийдуть в ресторан, зможуть побачити чудові роботи дітей і можливо у них з'явиться бажання стати донорами. Ми сподіваємося, що таким чином, ми зможемо популяризувати донорство і залучити до донорського руху більшу кількість людей», - поділилася вона.

Ірина Кільчінская висловила подяку Наталі і Дмитру Лісняк, власникам закладу за таку можливість. «Адже у нас спільні цілі - здоровий спосіб життя і активна громадянська позиція».

PR- менеджер ресторану МурМур Хельга Логуш запросила дніпрян та гостей міста в ресторан не просто провести добре час, але і подивитися на дитячі малюнки і можливо приєднається до доброї справи.

«Ми познайомилися з Biopharma Plasma Дніпро і підтримали їх ідею, як і будь-яку добру ініціативу - влаштувати в нашому закладі виставку дитячого малюнка. Виставка проходить в підтримку Всесвітнього Дня донора і донорства в цілому. Запрошуємо всіх бажаючих до нас не просто провести добре час, але і подивитися на дитячі малюнки і можливо приєднається до доброї справи, і можливо врятувати чиєсь життя. Виставка триватиме протягом двох тижнів», - говорить вона.

Гостей чекають з 12:00 до 23:00 за адресою: Дніпро, вул.. М. Грушевського, 4 а (вхід з Троїцької площі)

Biopharma Plasma Дніпро (ТОВ "Дніпро-Плазма")

пр. Богдана Хмельницького, 17.

Працює з 8:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Запис на донацію за тел. 067 155 4828, 063 528 6336

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook