ГоловнаCуспільство

В регіоні стартував четвертий фестиваль «Діти вивчають країну», який розгорнули в рамках програми патріотичного виховання (ВІДЕО)

23 червня в прес-центрі ІА «Міст-Дніпро» на прес-коференції розповіли про старт четвертого фестивалю «Діти вивчають країну», який розгорнули в рамках програми патріотичного виховання» та за підтримки Дніпропетровської обласної ради.

Голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, соціальної політики та праці Анатолій Коломоєць розповів, кто виступив організаторами фестивалю та підтримку учасників.

Директор КП «Центр народної творчості «Дивокрай» Дніпропетровської обласної ради» Віктор Боняк розповів про історію фестивалю.

Iсторик, керівник експедиції Олександр Старик розкрив подробиці фестивалю. Чим будуть займатися його учасники та які будуть результати.

Подібні фестивалі направлені на сприяння зростання освітнього рівня. Таким чином організатори намагаються виростити те покоління, яке будуть розуміти специфіку археологічних досліджень і їх важливість для цілих поколінь.

Відео: Микита Чабаненко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook