ГоловнаCуспільство

Операційні та кабінети продовжують облаштовувати у лікувальних закладах Дніпра

Операційні та кабінети продовжують облаштовувати у лікувальних закладах Дніпра

У Дніпрі продовжують оновлювати лікувальні заклади. Їх перетворюють на комфорті й сучасні. У міській поліклініці № 2 (просп. Героїв, 22) закінчили ремонт відділення для надання амбулаторної допомоги пацієнтам хірургічного і травматологічного профілю. Серед іншого, тут оновили коридор, кабінети, операційні – вікна, стіни, стелі, система опалення, електропостачання, каналізація. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради. 

«Упродовж 30-ти років ці кабінети не бачили ремонту і вже вкрай цього потребували. У зимовий період тут було прохолодно, оскільки батареї були сховані, а влітку – дуже спекотно через сонячний бік. Після ремонту тут нові батареї, встановлено також кондиціонери, бойлери. У кабінетах – медичне обладнання, меблі, зокрема й операційні. Найближчим часом очікуємо ще на решту медустаткування й меблів – упродовж місяця плануємо відкрити це відділення. Тут серед іншого проводитимуться невеликі амбулаторні операції, такі як видалення фурункулів, карбункулів, по різних запальних процесах шкіри тощо. Також лікуватимуть переломи кінцівок», – розповів під час виїзної пресконференції 12 серпня генеральний директор Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 4 Андрій Подольний.

Зі свого боку медична директорка міської поліклініки № 2 Світлана Киричок зазначила: «Лікарі відділення приймають на інших поверхах, але колектив із нетерпінням очікує на повернення у рідні оновлені стіни, бо до цього тут було вже все геть стареньке. А зараз – перетворення кардинальні: усе нове, сучасне, кабінети – світлі й комфортні. Усе як у приватній клініці. Словом, буде приємно працювати як лікарям, так і нашим пацієнтам тут перебувати».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook