ГоловнаCуспільство

Опитування: за останній рік значно зросла кількість дніпрян, які позитивно оцінюють зміни у сфері громадського транспорту

Опитування: за останній рік значно зросла кількість дніпрян, які позитивно оцінюють зміни у сфері громадського транспорту

Згідно з опитуванням громадської думки, проведеним у червні 2021 року на замовлення Дніпровської міської ради, спостерігається позитивна динаміка в оцінюванні змін у сфері громадського транспорту та транспортної інфраструктури. Якщо у 2020-му 40,1 % респондентів зазначали, що за останній рік ситуація у сфері громадського транспорту покращилась, то у 2021-му таких було вже 47,6 %. Позитивні оцінки змін у сфері транспортної інфраструктури взагалі за рік виросли на понад 10% – з 36 % у 2020-му до 47,3 % у 2021-му. Про це повідомила прес-служба Дніпровської міської ради.

Більшість мешканців міста схвалюють роботу і стан громадського транспорту. Найкраще дніпряни оцінюють стан зупинок – майже 70 % задоволених. Також близько 60 % мешканців влаштовує графік руху і кількість комунального транспорту. 56,5 % опитаних вважають маршрути зручними, 52 % задоволені технічним станом тролейбусів і трамваїв.

У сфері транспортної інфраструктури близько половини жителів Дніпра позитивно оцінюють дорожню розмітку, обладнання перехресть і переходів, а також стан і ремонт доріг у місті.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook