ГоловнаCуспільство

«ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ»: з 1 серпня по 7 вересня Biopharma Plasma влаштовує донорський марафон

«ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ»: з 1 серпня по 7 вересня Biopharma Plasma влаштовує донорський марафон

Для збереження здорової нації та поширення донорства, с 1 серпня по 7 вересня на честь святкування 30-річчя Незалежності нашої держави в усіх плазмацентрах України проходить донорський марафон «ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ». Про це повідомили в пресс-службі компанії.

Одним із заходів в межах проведення цього донорського марафону, стане дитячий стріт-арт фестиваль «ДОНОР ОЧИМА ДІТЕЙ».

Його мета – пропаганда донорства, здорового способу життя та формування позитивного іміджу донора у підростаючого покоління.

Фестиваль буде проходити разом з веселими аніматорами, стріт-арт-художниками, стріт-воркаут тренерами, численними партнерами Biopharma Plasma Дніпро, які організують подарунки та смаколики для малечі. Діти будуть мати нагоду зробити малюнки на асфальті крейдою чи на великому банері фарбами, позайматися на воркаут майданчику. Жоден не піде без подаруночка, які готують Біофарма Плазма Дніпро та наші партнери БФ Помагаєм та регіональне відділення НОК України.

Гостей фестивалю очікує ще багато цікавого.

Підтримка донорського руху та об’єднання соціально відповідальних і прогресивних сил суспільства надає можливість консолідувати зусилля та разом поширювати донорський рух і мотивувати суспільство допомагати один одному та вести здоровий спосіб життя.

Дата, час фестивалю: 19 серпня 2021 з 17:00 до 19:00

Локація: сквер Героїв біля фонтану

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook