ГоловнаCуспільство

У Дніпрі батьки першокласників уже можуть реєструватися для отримання учнівських квиткі

У Дніпрі батьки першокласників уже можуть реєструватися для отримання учнівських квитків. Заповнити відповідну анкету необхідно на спецпорталі. Після проходження авторизації у кожного буде особистий електронний кабінет, де батьки можуть змінювати дані дитини, наприклад, для перевипускання учнівського, а також відстежування інформації.

У Дніпрі батьки першокласників уже можуть реєструватися для отримання учнівських квиткі

За словами заступника директора комунального підприємства «БІО» Артема Трапезнікова, випускання квитків для першокласників заплановане на жовтень, а перевипускання для 5-х та 10-х класів – на грудень.

«Для 5-х та 10-х класів передбачене автоматичне перевипускання такого документа, оскільки термін дії попереднього вже сплив. Діти зараз можуть вільно користуватися наявними учнівськими як пропуском до школи, так і для поїздок з пільгами та знижками у громадському транспорті», – підкреслив під час прямої телефонної лінії 1 вересня Артем Трапезніков.

У разі ненадання знижок дітям згаданих класів в автобусному й електротранспорті за учнівськими квитками, термін дії яких сплив, можна звертатися через чат-боти у Viber, Telegram чи за номерами телефонів «Безпечної школи»: 063 876 94 49, 067 876 94 49, 050 876 94 49.

Нагадаємо, учнівські квитки у Дніпрі також дають знижку на відвідування муніципальних музеїв і театрів. Окрім того, це ще й пропуск до школи через турнікети. Cуперфункція учнівського квитка: батьки миттєво отримують повідомлення на телефон про прихід і вихід дітей зі школи.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook