ГоловнаCуспільство

Майже пів мільярда бюджетних коштів передбачено на покращення освітніх закладів у Дніпрі

Майже пів мільярда бюджетних коштів передбачено на покращення освітніх закладів у Дніпрі

2 вересня, під час пресс-конференції начальниця відділу бюджетування видатків невиробничої сфери управління фінансів Тетяна Мокрицька розповіла, що у Дніпрі на реалізацію програми розвитку освіти на 2021-2025 роки з бюджету міста виділено 415 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

Більшу їх частину, майже 396 млн грн, заплановано спрямувати на капітальні ремонти будівель, приміщень, огорож, покрівель, їдалень, санвузлів, спортивних залів та благоустрій територій закладів освіти міста; 10,2 млн грн – на придбання обладнання та спортивного інвентаря; 5,2 мільйони – на закупівлю комп’ютерної техніки та мультимедійного обладнання; майже 3,5 млн грн – на організацію та проведення міських освітніх заходів; 700 тисяч грн – на дидактичний матеріал та меблі. 

«За 8 місяців поточного року вже освоєно понад 156 млн грн. Проведено капітальних ремонтів на загальну суму понад 153 млн грн, придбано комп’ютерної техніки та мультимедійного обладнання на 2,5 млн грн, 300 тисяч грн використано на проведення заходів «Золота надія – 2021» та фестивалю «Dnipro education city», на понад 78 тисяч грн придбано водонагрівачі, обладнання для дитячих, ігрових та спортивних майданчиків, харчоблоків та пралень закладів дошкільної та загальної середньої освіти», – конкретизувала Тетяна Мокрицька.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook