ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: на що звернути увагу при заміні газового котла

Дніпропетровськгаз: на що звернути увагу при заміні газового котла

До початку опалювального сезону не так багато чату, тому вже варто замислитись про ефективне та економічне опалення вашого житла. Нині все більше людей розуміє, що для опалення та нагріву води в будинках, кращим варіантом буде придбання нового газового котла. Суттєвими перевагами сучасних котлів є: швидкість, а також якість нагріву всього будинку, економічність, практичність і простота у використанні. Однак, перед вибором нового котла у споживачів часто виникають питання. Разом зі спеціалістом Дніпропетровськгазу Сергієм Волокітіним розглянемо найактуальніші з них.

Об'єм води та витрати газу.

- Чи буде більше споживання газу, якщо в опалювальній системі багато води?

Витрати будуть більшими тільки при першому нагріванні води, але коли вода прогріється, витрати будуть однаковими. Тут треба більше звертати увагу на тепловитрати вашого будинку.

Новий котел і стара система опалення.

-Чи можу я встановити новий котел в стару відкриту систему опалення?

Давайте визначимося, в чому різниця між відкритою та закритою системами опалення. У відкритій системі є розширювальний бак, який виведено окремо від опалювального приладу. В такій системі, як правило, відносно низький тиск. Що стосується закритої системи, то тиск у ній повинен складати не менше 1 атмосфери. Ця умова є обов'язковою, так як усі сучасні опалювальні котли оснащені датчиком тиску. Тож робимо висновок, що якщо заглушити розширювальний бак на відкритій системі і створити в ній тиск не менше 1 атмосфери, то новий сучасний котел можна встановлювати в стару систему опалення.

Вибір котла є дуже відповідальною і важливою справою. Адже від нього залежить майже все: тривалість роботи котла, комфорт у приміщенні, економність витрат на опалення.

Є рішення - Турецький котел Baymak BYM-SE 24 Fi.

Розповім про його особливості та деталізую переваги.

Baymak Sincap BYM-SE 24 Fi - компактний двоконтурний настінний газовий котел. Його головні функції - нагрівання води і обігрів приміщення площею до 250 м². Оновлена сучасна система управління інтуїтивно зрозуміла для користувача.

На РК-дисплеї відображається вся необхідна інформація. Гідравлічний вузол з латуні, два роздільних теплообмінника і система діагностики несправностей гарантують користувачеві надійну експлуатацію і забезпечують комфорт.

До Baymak Sincap BYM-SE 24 Fi можна підключити програматор, який оптимізує використання природного газу і знизить витрати на оплату комунальних рахунків.

Котел Baymak має мідний первинний теплообмінник. У порівнянні з іншими матеріалами (сталь, алюміній тощо) має вищу продуктивність і економічність за рахунок підвищеної теплопередачі. Сталевий нержавіючий вторинний теплообмінник - високоефективний за рахунок багаторівневого будови (12 пластин) і забезпечує 13,7 л/хв. нагріву проточної води до температури 30°С.

Отже давайте підсумуємо:

Турецький котел Baymak BYM-SE 24 Fi це високий ККД = 93%, продуктивність ГВП – 13,7 л/хв, програмування температури з огляду на показання датчика температури приміщення, економія електроенергії за рахунок використання циркуляційного насоса з низьким електроспоживанням. Номінальна електрична потужність 135 Вт.

Подбайте про тепло в оселі заздалегідь! Обирайте собі ефективний та економічний газовий котел.

Придбати газовий котел можна у Клієнтському просторі 104.ua, де Персональний менеджер надасть професійну консультацію для найкращого його вибору.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook