ГоловнаCуспільство

Спортсмени з Дніпра посіли призові місця на чемпіонатах світу з дзюдо

У Парижі закінчився чемпіонат світу з дзюдо серед військовослужбовців, а у Версалі – чемпіонат світу серед людей зі слабким слухом. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради. 

На змагання до Парижа своїх спортсменів-військовослужбовців делегували 22 країни. За підсумками чемпіонату дві нагороди – в активі дніпровських дзюдоїсток. У ваговій категорії до 52 кг бронзу виграла Ганна Бородіна, а у вазі до 70 кг також бронзовою призеркою стала Єлизавета Литвиненко.

Дніпряни у складі національної дефлімпійської збірної України боролися за медалі чемпіонату світу серед людей зі слабким слухом разом з іншими спортсменами з 26 країн-учасників.За підсумками змагань дніпровські спортсмени здобули:

  • золото в особистому заліку – Шеретов Дмитро (-73 кг), Шостак Ганна (-52 кг) та Кравченко Оксана (+78 кг);
  • бронзу в особистому заліку  – Володимир Маклаков (-100 кг), Авдєєва Катерина (-57 кг) та Колеснікова Валерія (-70 кг).

У завершальний день змагань дніпряни Шостак Ганна, Авдєєва Катерина, Колеснікова Валерія, Кравченко Оксана, Шеретов Дмитро, Пензій Андрій, Маклаков Володимир у складі чоловічої та жіночої команди здобули золоті медалі чемпіонату.

Вітаємо спортсменів із високими результатами!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook