ГоловнаCуспільство

12 листопада пройде онлайн конференція: «Кращі практики комунікації між владою та громадськістю під час пандемії COVID-19»

12 листопада 2021 року ГО «Інститут Громадської Експертизи» в межах проекту «Оцінка та удосконалення комунікацій між владою та громадськістю в Дніпропетровській області під час пандемії COVID-19», проведе он-лайн конференцію «Кращі практики комунікації між владою та громадськістю під час пандемії COVID-19». Про це розповів під час прес-конференції в ІА «Мост-Днепр» генеральний директор ГО «Інститута Громадської Експертизи» Олексій Літвінов.

Олексій Літвінов повідомив,що кількість учасників обмежена, а для участі у конференції та отримання матеріалів учасника конференції обов’язкова попередня реєстрація, яку можна пройти за посиланням https://forms.gle/eNRX1AL48hDnLtHE9. Програму конференції та посилання для участі отримають лише зареєстровані особи.

«Під час конференції будуть розглядатися питання створення та налагодження результативної діяльності консультативно-дорадчих органів при органах місцевого самоврядування, представлені кращі практики налагодження конструктивної взаємодії між владою і громадськістю на локальному рівні, взаємодії під час пандемії COVID-19, розробки та прийняття місцевих нормативно-правових актів, проведення консультацій із громадськістю та багато іншого.

Якщо Ви зацікавлені у створенні результативних механізмів взаємодії з громадськістю у Вашій громаді, запрошуємо на наш нашу конференцію», - проінформував він.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook