ГоловнаCуспільство

З початку перевірок демонтували зо три десятки самобудів на набережній Дніпра, – інспекція з питань благоустрою

У Дніпрі продовжують очищувати набережну міста від незаконних самобудів. Зранку 30 листопада робота кипіла у районі Набережної Заводської, 40. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

 

«Обстеження прибережних зон щодо вільного доступу містян до води та виявлення незаконних огорож і будівель розпочалось після сесії міськради (11-та сесія Дніпровської міської ради VІІІ скликання, – ред.). Тут демонтуємо 5 самобудів і один – на Набережній Заводській, 36», – розповів головний спеціаліст КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Дніпровської міської ради Олег Брожак. Усіх власників перед демонтажем попередили: підготувати дозвільні документи чи самостійно прибрати об’єкти.

 

«Деякі самостійно демонтували, а деякі ігнорували. Хаотичної забудови на набережній Дніпра не буде. Попереджаю. Очищатимемо правий та лівий берег. Так, роботи багато, але вільний доступ містян до води буде. Тільки на правобережжі після перевірки інспекція з благоустрою демонтувала зо три десятки різноманітних споруд, гаражів та навісів», – зауважив начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook