ГоловнаCуспільство

На Набережній Заводській продовжують демонтаж незаконних самобудів

У Дніпрі, відповідно до рішення сесії міської ради, тривають перевірки прибережних об’єктів щодо законності їхнього розміщення. Так, 20 грудня розпочався демонтаж металевої споруди по вулиці Набережній Заводській, в районі буд. № 36 (неподалік СТАНу 550). Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради. 

За словами начальника інспекції з питань благоустрою міськради Руслана Мороза, це одна з найбільших споруд, яку демонтують за останній місяць.

«Продовжуємо звільняти прибережні зони від незаконно розміщених об’єктів. При перевірці виявилося, що на цю споруду немає жодних дозвільних документів. Земельна ділянка під неї не відводилась і у реєстрі права власності вона теж відсутня», – сказав Руслан Мороз.

Він також додав, що за останній місяць у прибережній зоні силами інспекції демонтовано близько 30 самобудів. А загалом по місту під демонтажі підпадають понад сотню незаконних споруд (гаражі, ангари, навіси, будки, причали), розташованих вздовж прибережних зон на правому та лівому березі.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook