ГоловнаCуспільство

Унікальне реабілітаційне відділення та міжнародний медичний досвід: яким був 2021-й для медицини Дніпра

Системне оновлення єдиного медичного простору не лише робить медзаклади міста комфортними для всіх пацієнтів, а й дозволяє лікарням залучати більше коштів від Національної служби здоров’я України. У 2021 році у Дніпрі було відремонтовано 17 амбулаторій — з урахуванням вимог безбар’єрності. Для лікарень вторинної ланки медицини місто протягом року системно закуповувало обладнання, проводило ремонти операційних блоків, приймальних і амбулаторних відділень.

Про це йшлося у звіті міського голови Дніпра Бориса Філатова за 2021 рік.

«Дніпро єдиний в Україні приєднався до міжнародної місії «Лікарі об’єднуються для допомоги дітям». Найкращі лікарі США на чолі з професором Гарвардської медичної школи Геннадієм Фузайловим проводили тут безкоштовні операції для дітей з усієї країни та ділилися знаннями з нашими лікарями. Це – досвід, який ми хочемо масштабувати і на подальші роки», – сказав мер. 

Коли завершать реконструкцію міської дитячої клінічної лікарні № 6 та хоспісного відділення у 16-й лікарні, а також про інші плани Дніпра – дивіться у повному звіті міського голови: https://fb.watch/a1Q4YrF1dO/

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook