ГоловнаCуспільство

Національні громади Дніпра привітали містян з новорічними святами та Різдвом (ВІДЕО)

Напередодні Різдва національні громади Дніпра записали відеоролик, аби привітати містян з новорічними святами. Представники 13 об’єднань побажали дніпрянам миру, здоров’я та добробуту. Про це повідомляють у прес-службі міськради Дніпра.

«Дніпро – багатонаціональне місто, усі живуть у дружбі, взаєморозумінні та прославляють незалежну Україну. Наша громада вітає з Новим роком, бажаємо добра, здоров’я та успіхів в усьому», – сказав представник об’єднання іудейських релігійних громад та організацій Дніпропетровської області. 

Також дніпрян привітали представники Дніпропетровського обласного товариства німців «Відербург», Дніпропетровського обласного центру грузинської культури «Сакартвело», ГО «Центр дружби та культури греків та філіппінців «Агора»», ГО Дніпропетровське національно-культурне товариство ромів «Романо Кхам», ГО «Корейське товариство «Асадаль»», ГО «Спілка турецько-української дружби та взаємодії», Дніпровського об’єднання греків «Елефтерія», об’єднаного конгресу азербайджанців у Дніпропетровській області, ГО «Білоруси Придніпров’я», ГО «Центр польської культури ім. Кароля Войтили», спілки азербайджанської молоді України в Дніпропетровській області та ГО «Дніпровське ромське об’єднання «Свої люди»».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook