ГоловнаCуспільство

​Увага: Дніпропетровськгаз нині не розносить жодних паперових повідомлень по домівках

Важливе повідомлення: фахівці «Дніпропетровськгазу» не доставляють жодних паперових повідомлень мешканцям області з проханням передавати дані на невідомі номери телефону. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

«Дніпропетровськгаз» просить мешканців регіону бути вкрай обережними. Спеціалісти компанії наразі не розносять споживачам жодних повідомлень у друкованому вигляді з проханням передати показання! Якщо ви бачите такі повідомлення на дверях квартир або біля приватних будинків, на паркані – зніміть та знищіть їх. Не потрібно фотографувати лічильник та передавати ніякі дані на невідомий номер.

АТ «Дніпропетровськгаз» нагадує, що показання лічильника необхідно передати до 5 числа. Зробити це можна через такі онлайн-сервіси:

  • особистий кабінет на сайті 104.ua;
  • додаток 104.ua. Додаток забезпечує комфортну роботу для iOS та Android. Завантажити його можна з AppStore та Google Play безкоштовно. Додаткова інформація тут
  • чат-бот Viber-bot 7104 http://bit.ly/7104uaViber; 
  • чат-бот 7104ua у Telegram https://t.me/ua7104_bot;
  • особистий кабінет на сайті Дніпропетровськгазу https://dp.dsoua.com/ua/

Крім цього, наша компанія наполегливо просить споживачів блакитного палива бути пильними. Якщо ви помітили підозрілих осіб біля вашого будинку, ШГРП (жовті шафи) чи ГРП (цегляні будівлі для регулювання тиску газу), що працюють під виглядом представників газової компанії терміново телефонуйте 102. 

Нагадуємо, що всі фахівці «Дніпропетровськгазу» пересуваються на брендованих автомобілях, мають з собою посвідчення працівника, одягнені у спецодяг з логотипом компанії.

У разі виявлення витоків газу - негайно телефонуйте за номером 104.

«Дніпропетровськгаз» працює в посиленому режимі, аби мешканці Дніпропетровської області отримувати безперебійне та безаварійне газопостачання.

Бережіть себе та будьте пильними!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook