ГоловнаCуспільство

Податківці Дніпропетровщини закликали платників податків не завищувати ціни на товар, який реалізують, та розказали, як працює банківська система

Нині боротьба з ворогом ведеться не тільки на фронті, а й у тилу. Бізнес Дніпропетровщини також не стоїть осторонь і для забезпечення громадян всім необхідним продовжує працювати. Головне управління ДПС у Дніпропетровській області звертається до кожного платника податків та закликає усіх проявити свою громадянську свідомість й не здійснювати реалізацію товарів за завищеними цінами. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ ДПС у Дніпропетровській області.

Також податківці наголосили, що банківська система України працює стабільно. 

«Банківська система України працює стабільно. Тому просимо суб’єктів господарювання не порушувати законодавчих норм й створити всі необхідні умови для громадян щодо розрахунків за допомогою платіжних банківських карт та інших електронних платіжних засобів. Не обмежуйте прав громадян вільно обирати форму розрахунків за отриманий товар чи послугу!

Зараз, як ніколи, ми повинні бути згуртованими та допомагати один одному вистояти і перемогти. Разом ми – сила! І тільки разом ми переможемо! Слава Україні!» – сказано у повідомленні.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook