ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі відновив електропостачання села в Апостолівському районі, що постраждало від обстрілів

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі провели ремонт мереж та відновили роботу важливої електролінії Апостолівського району на кордоні з Херсонською областю, яка була пошкоджена внаслідок бойових дій. Це дозволило відновити електропостачання для 80 сімей, а також запустити роботу насосної станції та повернути воду до будинків 852 мешканців, повідомили у прес-службі компанії.

Внаслідок артилерійського обстрілу 4 квітня було виведено з ладу повітряну лінію напругою 6 кВ в одному із сіл Апостолівського району на кордоні з Херсонською областю. Провід був перебитий уламками снаряда.

Це призвело до знеструмлення частини вулиць, а також місцевої насосної станції, що забезпечує мешканців питною водою.

До відновлення було залучено три аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі. До робіт приступили щойно енергетики отримали можливість безпечно їх виконувати.

На цей час роботу лінії відновлено. Це дозволило повернути подачу питної води до 852 приватних житлових будинків. Також здійснили ремонт електричних мереж на п'яти вулицях села. Світло повернули до будинків 80 сімей.

Вже протягом двох тижнів практично щодня територія та населені пункти Апостолівського району зазнають обстрілів артилерійськими снарядами з території Високопільського району Херсонської області.

Компанія постійно співпрацює з Територіальною обороною та Збройними силами України для отримання доступу до місць пошкоджень.

Ремонтні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі переведені в аварійно-відновлювальний режим роботи та готові оперативно повертати світло у разі вимкнення. Працівники мають спеціальні інструкції з роботи у кризових ситуаціях та забезпечені усім необхідним для відновлення роботи обладнання у разі пошкоджень через бойові дії.

Використовуйте лише офіційні канали інформації та зберігайте спокій. Наші фахівці готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: соцмережі, кол-центр (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕКinfoДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належитьSCM Limited.Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook