ГоловнаCуспільство

Динаміка надходжень рентних платежів до держбюджету у січні – березні 2022 року від платників Дніпропетровщини позитивна

Платники податків Дніпропетровщини продовжують тримати економічний фронт і сплачувати податки і збори до бюджетів. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДПС у Дніпропетровській області.

Так, протягом січня – березня 2022 року до державного бюджету від платників рентної плати надійшло майже 2,8 млрд гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року надходження збільшились майже на 1,8 млрд грн, або на 174,6 відсотків.

Нагадуємо, що платник рентної плати для цілей розділу IX Податкового кодексу України – це платник рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин, платник рентної плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, платник рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України, платник рентної плати за спеціальне використання води, платник рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, платник рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами аміаку територією України.

Вдячні кожному, хто підтримує економіку нашої держави і сплачує податки своєчасно!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook