ГоловнаCуспільство

Сьогодні ворог завдав ракеного удару по Дніпропетровщині,- Микола Лукашук про підсумки 50-ї доби спротиву

На завершення 50 дня повномасштабної війни РФ проти України голова Дніпропетровської обласної ради розповів, яким цей день виявився для регіону. У своєму Telegram-каналі він написав, що в Синельниківському районі на межі із Запорізькою та Донецькою областями ракета влучила біля нежитлового приміщення. Будівля частково зруйнована. За словами Лукашука, на щастя, обійшлося без загиблих і без постраждалих. Якою саме ракетою поцілили – нині з‘ясовують фахівці.

«Наразі окупантів на Дніпропетровщині немає. 

В області триває розмінування територій. Сьогодні сапери ДСНС в посиленому режимі відпрацювали Криворізький район. В Малій Костромці розмінували майже 160 снарядів. Роботи тривають і триватимуть надалі. На нашій землі не залишиться жодного шматка смертоносного російського металобрухту. 

Вороги хотіли зламати Україну за декілька днів. Натомість вже майже два місяці окупантів знищують наші Збройні сили. Героїчні Збройні сили України, які без перебільшення вже стали легендарними. Віримо в ЗСУ і працюємо для Перемоги»,- написав Микола Лукашук.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook