ГоловнаCуспільство

У Нікополі поліцейські привітали з Днем народження 5-річного Елая, якого раніше допомогли знайти (ВІДЕО)

20 квітня поліцейські приїхали із подарунками до 5-річного Елая. Їх знайомство розпочалося із пошуків хлопця. Елай втік від мами, коли та відволіклася з меншою донькою. Поліцейські виявили його у відділі із солодощами одного з магазинів. Пізніше, коли правоохоронці приїхали навідати хлопця, маленький мандрівник запросив своїх рятівників до себе на День народження. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області із посиланням на інформацію від Нікопольського районного управління поліції.

«Сама подія сталася 13 квітня близько 13-ої години. Жінка розповіла, що разом із двома дітьми спускалася сходами на вулицю, а коли відволіклася з меншою донькою, 5-річний Елай вискочив у двір. Вона вибігла на вулицю, але син вже зник», - йдеться у повідомленні.

Жінка одразу викликала поліцію, бо самостійні пошуки результату не дали. Вже за 15 хвилин правоохоронці виявили маленького втікача у супермаркеті.

19 квітня поліцейські приїхали провідати Елая та перевірити за місцем мешкання.

«Побачивши своїх рятівників, хлопчик запросив поліцейських до себе на День народження. Правоохоронці радо відгукнулися та наступного дня завітали до іменинника з подарунками. Щасливий та дуже серйозний Елай міцно тримав за руку маму, приймав дарунки та обіцяв бути слухняним», - повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook