ГоловнаCуспільство

Близько половини клієнтів «Дніпрогазу» не мають заборгованості за розподіл газу

Станом на 1 травня поточного року кількість боржників за доставку газу збільшилась у порівнянні з аналогічним періодом минулого року на 8%. Заборгованість таких клієнтів «Дніпрогазу» на даному етапі становить майже 29 млн грн. В умовах війни в компанії наголошують на важливості підтримки енергетичного фронту країни та вчасній оплаті за послуги розподілу газу. Про це повідомили у прес-службі компанії.

У травні 2022 року борги побутових споживачів Дніпра за доставку газу сягнули майже 29 млн грн. Разом з тим, на 11% скоротилася кількість споживачів, які не платили за розподіл жодного разу протягом останніх двох років.

Попри воєнний стан АТ «Дніпрогаз» працює у посиленому режимі та забезпечує безперебійність та надійність газопостачання споживачів Дніпра та Дніпровського району, а також усіх тимчасово переміщених сімей із регіонів, де ведуться активні бойові дії.

«Кошти, які дніпряни сплачують за доставку газу, наша компанія спрямовує на повноцінне функціонування аварійно-диспетчерської служби «104», утримання у справному технічному стані газорозподільних мереж різних форм власності і споруд на них, модернізацію, капітальні та поточні ремонти, підтримання належного тиску в газорозподільній системі. Усе це для того, щоб газ був доставлений кожному з 400 тис побутових клієнтів, - зазначає комерційний директор АТ «Дніпрогаз» Ігор Маньковський.

Крім того, за рахунок платежів клієнтів фінансується закупівля усіх необхідних приладів та обладнання, паливно-мастильних матеріалів, оплачуються податки до бюджету різних рівнів та заробітна плата персоналу.

«Дніпрогаз» звертається до своїх клієнтів та просить за можливості вчасно здійснювати розрахунки за розподіл природного газу, а саме до 20 числа щомісяця.

Для зручності споживачів в частині оплати за надані послуги розроблений ряд дистанційних онлайн сервісів:

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook