ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: ваша плата за розподіл газу – підтримка економіки регіону

У нашій країні вже третій місяць триває війна, всі українці мужньо тримають свій фронт: хтось на передовій, а хтось захищає економічний тил країни. Увесь цей нелегкий час мешканці Дніпропетровщини стабільно отримували комунальні послуги, у тому числі і з розподілу газу. Про це повідомили у прес-службі «Дніпропетровськгазу».

Аби критична інфраструктура могла працювати в умовах воєнного стану, вона потребує розрахунків за надані послуги. Ці кошти необхідні для придбання енергоресурсів, виплат зарплат працівникам та податків до бюджетів усіх рівнів. Так, за квітень оплату за розподіл газу здійснили більше 87% побутових споживачів блакитного палива області. Газорозподільна компанія дякує кожному клієнту за вчасний розрахунок та свідому громадянську позицію!

«Для нас важливо, щоб в усіх помешканнях жителів області було безпечне та безперебійне газопостачання, саме тому працівники АТ «Дніпропетровськгаз» працюють щоденно та без вихідних. І саме ваша оплата дозволяє забезпечувати стабільну роботу газорозподільних систем, роботу аварійно-диспетчерської служби та підтримувати економіку області і країни в цілому. 

Сплатити за послуги з розподілу блакитного палива необхідно до 20 числа поточного місяця. Якщо ви досі цього не зробили – просимо поставитися відповідально та з розумінням. Сплачені послуги - це також внесок у надійний тил та допомога економіці України під час війни, податки для ЗСУ та підтримка українців, які через російське вторгнення залишилися без доходів»,- йдеться у повідомленні компанії.

Здійснити оплату за послуги з розподілу можна через такі онлайн-сервіси:

1. Особистий кабінет на сайті 104.ua https://account.104.ua/ua/login 

2. Мобільний додаток 104. ua: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rgc.client&hl=ru&gl=US 

3. Чат-бот «7104ua» у Viber https://chats.viber.com/7104ua 

4. Чат-бот «7104ua» у Telegram https://t.me/ua7104_bot 

5. Через системи інтернет-платежів EasyPay.ua та iPay.ua 

Кожен, хто відповідально виконує свою роботу щодня крок за кроком наближає нашу спільну перемогу над ворогом! Україна понад усе!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook