ГоловнаCуспільство

Дніпровський завод RGCProduction виготовив газові фільтри, які поїдуть на Західну Україну

Три газові фільтри діаметром 300 мм та вагою близько 400 кг тільки кілька днів тому вийшли з конвеєра українського заводу. Ступінь фільтрації цього обладнання 50 мікрон, що дозволяє очистити природний газ від піску, іржі та інших сторонніх елементів. Про це повідомляють у прес-службі «Дніпропетровськгаз».

Готова продукція найближчим часом буде передана в м. Івано-Франківськ. Як правило такі великі фільтри газовики встановлюють на газопроводах перед ГРП. Сучасне обладнання, яке виготовлене за європейськими технологіями, дозволяє підвищити точність витратомірів та герметичність запірних пристроїв.

«Нещодавно на нашому заводі на Дніпропетровщині вперше були виготовлені газові фільтри таких масштабів. Ця великогабаритна продукція призначена для встановлення перед ГРП на підприємстві або у будь-якому населеному пункті. А, наприклад, ШГРП виробництва RGC Production вже мають у складі такі фільтри, але меншого розміру. Ми пишаємося, що маємо усі можливості реалізовувати такі замовлення навіть в умовах війни. Обладнання заводу, сертифіковане та відповідає всім міжнародним стандартом якості. На кожному етапі здійснюється виробничо-технічний контроль виготовленої продукції, щоб споживачі блакитного палива були забезпечені стабільним та безпечним газопостачанням», – зазначив директор заводу Дмитро Рубель.

Швидке виробницво газового обладнання відбувається завдяки власному виробництву RGC Production та мережі логістичних центрів РГК, які оперативно отримують комплектуючі від постачальників з Європи.

Працюємо на перемогу!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook