ГоловнаCуспільство

Як швидко та зручно сплатити за доставку газу

АТ «Дніпрогаз» звертає увагу своїх клієнтів на необхідності своєчасних розрахунків за доставку газу. Саме від отримання Оператором газорозподільних систем коштів за розподіл палива залежить безперебійне та надійне газопостачання споживачів в умовах воєнного часу. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

Усі кошти газовики спрямовують на придбання матеріалів та обладнання для надійної експлуатації газорозподільних мереж, пального для аварійного автотранспорту, виплату заробітної плати персоналу, аби люди мали змогу працювати та годувати свої сім’ї.

«Сьогодні газорозподільні компанії працюють у напруженому режимі. Наші фахівчині евакуювалися з дітьми до більш безпечних регіонів. Частина чоловіків вступила до Збройних Сил. Проте ми робимо все, аби кожна родина мала газ. Свою роботу відновили 104.ua Клієнтські простори, куди ви завжди можете звернутися за допомогою та консультацією», - зазначають у прес-службі АТ «Дніпрогаз».

За умовами Типового договору на розподіл газу послуги з доставки необхідно оплачувати в поточному місяці до 20 числа.

АТ «Дніпрогаз» сподівається на свідомість та відповідальність споживачів у питанні розрахунків за доставку газу, рекомендує не накопичувати борги та здійснювати оплату через послуги дистанційної взаємодії.

Здійснити оплату за розподіл газу можна за допомогою наведених нижче сервісів:

 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook