ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз спрямував 5,2 млн гривень на допомогу ЗСУ

З самого початку війни АТ "Дніпропетровськгаз" продовжує надавати гуманітарну допомогу Збройним силам України, територіальній обороні, тимчасово переміщеним сім’ям, які вимушено покинули свої домівки та знайшли прихисток на Дніпропетровщині. За цей період компанія вже спрямувала 5,2 млн гривень на підтримку ЗСУ, повідомляють у прес-службі Дніпропетровськгазу.

«На потреби армії та для наших мобілізованих працівників були закуплені та передані бронежилети, спецодяг, взуття, продукти харчування, пальне тощо. Крім цього, Дніпропетровськгаз відправив у зону бойових дій та до територіальної оборони автомобілі, акумулятори, шини, мастильні матеріали, протитанкові їжаки, будівельні матеріали та необхідні інструменти. Також наша компанія допомагає військовим спецтехнікою: надаємо вантажівки та екскаватори для виконання поточних робіт»,- йдеться у повідомленні.

Разом з тим працівники різних відділень Дніпропетровськгазу по області організували для тимчасово переміщений осіб збір речей, продуктів харчування, засобів першої необхідності.Також у власності газорозподільної компанії є міні-готель, який розташований в одному з населених пунктів області. У мирний час ця будівля використовувалася для проживання працівників АТ «Дніпропетровськгаз» під час навчань. Нині туди поселили тимчасово переміщені сім’ї українців, які вимушено покинули власні домівки через активні бойові дії. 

«Ми вдячні усім клієнтам Дніпропетровськгазу за вчасну оплату розподілу газу. Це ваш вклад в підтримку економіки та енергетичної безпеки нашого регіону. Наша сила у єдності!»,- зазначають у прес-службі компанії.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook