ГоловнаCуспільство

Зміни у роботі автобусних маршрутів № 77, № 90 та № 141

У телеграм-каналі департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради проводилося голосування серед мешканців щодо руху автобусних маршрутів № 77, № 90 та № 141. Було запропоновано обрати найкращий для мешканців Таромського та Діївки варіант — або подовжити маршрути до середмістя з більшою вартістю проїзду, або залишити рухатися до ст. м. Покровська без підняття тарифу. За результатами голосування 70 % висловились за те, аби автобуси рухалися до Вокзальної та Старомостової площі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської міської ради.

Тож з 25 червня вносяться зміни у схеми руху та вартості проїзду автобусних маршрутів, що прямують до Таромського. Автобуси повертаються у район Вокзальної та Старомостової площі до своїх звичайних схем руху: 

  • маршрут № 77 прямуватиме від кінцевої зупинки «вул. Старий Шлях» через вул. Генерала Волівача, Миколи Зерова, Рясну, Андрійченка, Велику Діївську, просп. Свободи, Кайдацький шлях, Набережну Заводську, Княгині Ольги, просп. Дмитра Яворницького до кінцевої зупинки «вул. Пастера»;
  • маршрут № 90 прямуватиме від кінцевої зупинки «сел. Горького» через вул. Річкову, Івана Сохача, Футбольну, Академіка Задонцева, Криворізьке шосе, Київську, просп. Івана Мазепи, просп. Сергія Нігояна, вул. Курчатова до кінцевої зупинки «Вокзальна площа»;
  • маршрут № 141 прямуватиме від кінцевої зупинки «вул. Михайла Лояна» через вул. Старий шлях, Мостову, Доблесну, Велику Діївську, Метробудівську, Набережну Заводську, Панаса Мирного, Посполиту, просп. Сергія Нігояна до кінцевої зупинки «вул. Курчатова».

Вартість проїзду на маршрутах № 77 та № 141 становитиме 13 грн, № 90  — 14 грн. Вартість проїзду не залежить від дальності поїздки.

Маршрути № 9 та № 92 тимчасово залишаються без змін і прямуватимуть до кінцевої зупинки «ст. м. Покровська». Вартість проїзду — 10 грн. 

Враховуйте зазначені зміни під час планування поїздок містом!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook