ГоловнаCуспільство

Довіряйте обслуговування та безпеку газових мереж у помешканні Дніпропетровськгазу

Щодня фахівці АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), проводять технічне обслуговування газових мереж і приладів в квартирах та будинках мешканців області. ТО газових мереж – це комплекс заходів, які спеціалісти радять проводити раз на рік. Майже у 80% помешкань під час проведення цих робіт виявляють та усувають витоки газу, що несуть пряму загрозу для життя і здоров’я людей.

Саме тому Інна Миколаївна, власниця квартири у Кам’янському, звернулася до відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та уклала договір на проведення ТО газових мереж та приладів. 

«Я розумію, що з газом потрібно бути обережними, тому вирішила перевірити стан внутрішніх мереж і газового обладнання. Фахівці компанії провели обстеження газопроводів щодо наявності можливих витоків газу та перевірили чи все справно та безпечно працює у мене вдома. Адже щоденне користування газовими приладами вимагає відповідального ставлення та постійної перевірки. Вдячна кваліфікованим спеціалістам за виконану роботу», - говорить жінка.

Технічне обслуговування газових мереж та приладів від АТ «Дніпропетровськгаз» включає в себе цілий комплекс робіт: 

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу; 
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів; 
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку; 
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах, 
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Дніпропетровськгаз закликає усіх бути свідомими та піклуватися про свою безпеку! Послугу з ТО внутрішніх газових мереж можна замовити у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у 104.ua Клієнтських просторах. Адреси центрів, які вже відновили роботу, за посиланням: http://surl.li/bocnq.  

Бережіть себе та своїх рідних!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook