ГоловнаCуспільство

«Google Ad Grand» надав фонду «ТАПС-Україна» грант – 10 тис. доларів на місяць на рекламу сайту «ТАПС-Україна»

«Google Ad Grand» щомісячно надаватиме фонду «ТАПС-Україна» 10 тис. доларів на рекламу сайту. Таким чином ще більше людей з усього світу зможуть дізнатись про роботу фонду «ТАПС-Україна», який з перших днів війни забезпечує військових та переселенців найнеобхіднішим. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської міської ради.

«Програма діє безстроково і по всьому світу, головне – дотримуватись правил політики цієї програми. За досвідом скажу, що алгоритми роботи грантових акаунтів працюють не як комерційні і освоїти весь бюджет на місяць досить складно, але можливо. Google вимагає створювати унікальний, корисний, релевантний контент для користувачів, які шукають інформацію в пошуковій мережі. Тож ця програма та її вимоги дозволять суттєво розширити можливості діяльності фонду «ТАПС-Україна», – зазначив координатор з напряму digital Координаційного штабу волонтерів Дніпра Артем Демченко. 

Крім цього, цей грант надасть ще й можливість на сайті фонду «ТАПС-Україна» прорекламували благодійний інтернет-магазин, який планують запустити. 

«Усі лоти, які будуть розміщенні на нашому благодійному інтернет-магазині, направлені тільки з благодійною метою. У нас буде великий вибір товарів: футболки, павербанки, ручки, парасольки тощо. Усі кошти за них підуть на допомогу нашим військовим. Це буде повноцінний інтернет-магазин, адже там можна буде провести оплату та заповнити дані куди відправляти товар», – зазначила координаторка штабу волонтерів з благодійного інтернет-магазину Кристина Шевцова-Брижицька.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook