ГоловнаCуспільство

Зі ствольної артилерії ворог декілька разів вдарив по Великій Костромці, що у Криворізькому районі: пошкоджено трансформатор та лінію електропередач

Добігає кінця 152 доба повномасштабного воєнного вторгнення РФ в Україну. Протягом дня ворог кілька разів обстріляв Велику Костромку, що у Криворізькому районі. Про це у своєму вечірньому зверненні повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Протягом дня ворог кілька разів обстріляв Криворізький район – зі ствольної артилерії вдарили по Великій Костромці. Ворожим вогнем там пошкоджено електротрансформатор, лінію електропередач, частково пошкоджено один будинок і господарчі споруди. На щастя, ніхто не постраждав», - написав Микола Лукашук.

Він додав: в інших районів області день минув без надзвичайних ситуацій. Кордони області надійно захищені, жодного окупанта на нашій території немає.

«Ми маємо справу з тотальним злом, зі справжніми терористами. Втім Україна нікому ніколи не віддасть своє. Відвоюємо, відбудуємо, відновимо. Подяка нашим славетним ЗСУ, які мужньо боронять державу і нищать окупантів. Віримо в Збройні сили, в Президента, в свою країну. Ми сильні, ми згуртовані.

Мирного вечора, Дніпропетровщино. Ще на один день ближче до Перемоги», - резюмував голова Дніпропетровської обласної ради.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook