ГоловнаCуспільство

Нічні обстріли Дніпропетровщини: російські війська поцілили у будинок з дітьми

Протягом ночі ворог двічі обстріляв Нікопольський район. Бив з «Градів» по Марганцю та Червоногригорівській громаді. По Марганцю випустив 20 реактивних снарядів — влучили в житловий будинок, в якому перебувало шестеро дітей віком від двох до дванадцяти років. Вони не постраждали, рятувальники перевели їх до безпечного місця. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Серйозні поранення отримала 31-річна жінка. Зараз її стан важкий, вона у лікарні. Внаслідок обстрілу у місті пошкоджено 8 приватних будинків, господарчу споруду, офісну будівлю, кафе та кілька підприємств. Крім цього, перебиті електромережі, частина вулиць залишилась без світла. 

По Червоногригорівці агресор здійснив 40 пострілів, є постраждала жінка. Їй 69 років, вона отримала осколкові поранення та наразі перебуває вдома. Пошкоджено 28 приватних будинків, 16 господарчих споруд, 7 автомобілів, газопровід низького тиску та лінії електропередач. Газопостачання вже відновили, фахівці працюють над відновленням електропостачання», — зазначив т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк.

Також ворог вдарив по Криворізькому району зі ствольної артилерії. Гатив по Зеленодольській громаді, але обійшлось без жертв та руйнувань.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook