ГоловнаCуспільство

Згідно з планом: у Дніпровському метрополітені капітально ремонтують вагони

Дніпровське метро продовжують оновлювати задля комфорту та безпеки пасажирів. Наразі комунальники ремонтують один із вагонів, а саме – його дах. Працівники КП «Дніпровський метрополітен» ДМР замінюють несправні елементи та наносять антикорозійне покриття. Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті мерії Дніпра.

«Також відновлюємо лакофарбове покриття. Загалом за планом у цьому вагоні ми замінюватимемо пошкоджені перемички вікон та виконаємо латковий ремонт кузова вагона. Такі роботи ми розпочинаємо якщо вагон вже набрав пробіг у 500 тис. кілометрів. Ремонт цього вагона триватиме до кінця листопада 2022 року», – зазначив старший майстер КП «Дніпровський метрополітен» ДМР Олег Петрашак. 

Зі свого боку технічний директор підприємства Тарас Шевченко додав: «Крім цього, ми проводимо капітальні ремонти механічного, електричного та пневматичного обладнання – усе згідно із планами на цей рік. Тобто попри повномасштабну війну ці плани ми не відклали, бо роботи важливі задля комфортного та безпечного перевезення містян. Звичайно, що є затримки з поставками деталей для ремонту і трохи графік наш зсунувся, але всі ці питання вирішуємо. Після закінчення ремонтних робіт ми передаємо вагони на випробовування і якщо вагон успішно його проходить, далі вводимо в експлуатацію. До кінця цього року ми плануємо запустити на лінію два відремонтованих вагони. А загалом за рік ми відремонтуємо чотири вагони і почнемо ремонт ще одного, який вже закінчимо наступного року».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook