ГоловнаCуспільство

«Дніпрогаз» пропонує пакетні послуги по заміні газового обладнання

Чи знали Ви, що застаріле газове обладнання споживає на 30% більше газу, ніж сучасне? Питання збільшення енергоефективності домоволодінь дуже гостро стоїть перед споживачами газу напередодні нового опалювального сезону. Саме тому фахівці АТ “Дніпрогаз” пропонують ряд пакетних пропозицій по заміні застарілих газових приладів на нові та сучасні за фіксованою ціною.

Міжопалювальний період - це найкращий час для заміни старих газових приладів. Саме зараз у Вас є можливість скористатися спеціальними пропозиціями від “Дніпрогазу” та замінити застарілі газові прилади на нові за фіксованою ціною.

Дніпрогаз пропонує:

  • Комплексна послуга по заміні опалювального газового котла – 8500 грн.
  • Комплексна послуга по заміні проточного газового водонагрівача (газової колонки) – 4800 грн.
  • Комплексна послуга по заміні газової плити – 900 грн.
  • Комплексна послуга по заміні газового конвектора – 3300 грн.

Умови надання зазначених послуг:

  1. Газові прилади придбані у 104.ua Клієнтському просторі або на market.104.ua
  2. Потужність приладу (газового котла/газової колонки) не змінюється 
  3. Система димовідведення не змінюється
  4. Місцерозташування газових приладів не змінюється

Для того, щоб скористатися зазначеними пропозиціями, достатньо звернутися до 104.ua Клієнтських просторів Дніпра та підписати договір на проведення реконструкції за фіксованою вартістю. 

Замовивши пакетну послугу по заміні газових приладів, Ви гарантовано отримаєте:

  • фаховий підбір газового обладнання - фахівці 104.ua підберуть газові прилади точно під технічні характеристики Вашого домоволодіння;
  • супровід персонального менеджера - Вам не треба координувати кожний етап робіт, адже послуга надається комплексно під наглядом фахівця 104.ua;
  • демонтаж старого та встановлення нового обладнання; 
  • оформлення обладнання з пакетом усіх необхідних документів;
  • виготовлення ескізного проекту (за необхідності);
  • заміна кранів та комплектуючих входить у вартість робіт - жодних додаткових витрат в процесі надання послуги;
  • підключення та налаштування роботи обладнання - фахівці не просто здійснюють демонтаж і монтаж обладнання, а й тестують систему перед пуском газу;
  • офіційна гарантія та сервіс.

Замовити послугу по заміні газових приладів можна у 104.ua Клієнтському просторі на вул. Паторжинського, 24 або на просп. Слобожанському, 96-А. Персональні менеджери компанії мають ще багато акційних пакетних пропозицій по заміні різних газових приладів “під ключ” спеціально для Вас.

Крім того, придбати газовий котел, водонагрівач, газову плиту, лічильник, сигналізатор загазованості, модем дистанційної передачі даних та інші супутні товари можна також самостійно на сайті market.104.ua

Зверніть увагу: замінювати чи встановлювати газове обладнання можуть тільки сертифіковані фахівці з відповідними дозволами та ліцензіями. Самовільне втручання у систему газопостачання призводить до порушення роботи обладнання та виникнення аварійних ситуацій.

Не слід нехтувати власною безпекою - купуйте газове обладнання та замовляйте його встановлення у фахівців АТ «Дніпрогаз» через 104.ua Клієнтські простори. Якісне виконання та професійний підхід гарантовані!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook