ГоловнаCуспільство

Спеціалісти Дніпропетровськгазу посадили новий зелений сквер у Павлограді

Дніпропетровськгаз продовжує масштабний проєкт «Дерево життя». У рамках якого мешканці області відмовляються від паперових квитанцій, а компанія на заощаджені кошти від друку цих платіжок висаджує дерева у регіоні. Нещодавно фахівці Павлоградського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» висадили вздовж головної вулиці Павлограду 40 саджанців лип та кленів. Так, завдяки споживачам газу Дніпропетровщини з’явився ще один сквер, який газовики присвятили нашим захисникам. 

Зараз в Україні ми бачимо дефіцит електроенергії, газу, води, які так потрібні кожному з нас. Тому споживання має бути максимально відповідальним. І саме відмова від паперових квитанцій за розподіл газу - можливість економити електроенергію і воду, необхідних для їх друку, і, безумовно, економія паперу.

«Ми закликаємо наших клієнтів відмовлятися від паперових платіжок та віддавати перевагу електронним. Нині серед наших клієнтів таких вже більше 20 тисяч!»,- зазначають у прес-службі компанії.

Як відмовитися від друкованих платіжок, читайте за посиланням https://cutt.ly/kB3NJxa.

Тож рекомендуємо і Вам приєднатися до цієї «зеленої» ініціативи. Дніпропетровськгаз дбає про екосистему регіону та країни спільно зі своїми споживачами!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook