ГоловнаCуспільство

У пошуках роботи: понад 10 тис вакансій доступні на Дніпропетровщині

В Україні запустили «Єдиний портал вакансій». Тепер усі вільні посади з Державної служби зайнятості та популярних сайтів пошуку роботи зібрані в одному місці. Для мешканців Дніпропетровщини і переселенців у наявності понад 10 тис вакансій. Перелік постійно оновлюється, повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Проблема працевлаштування в умовах війни надзвичайно актуальна. Нині жителі області і переселенці зможуть відстежувати вакансії на «Єдиному порталі». Він зручний як для працівників, так і для роботодавців», – зазначив директор департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОВА Олексій Псарьов. 

На Дніпропетровщині пропонують роботу переважно у сфері торгівлі, промисловості, медицини, освіти, фінансів та ресторанного бізнесу.

На порталі можна обрати регіон, громаду, напрям діяльності і очікуваний рівень зарплати. Перелік постійно оновлюється. Найактуальніші вакансії – на перших сторінках. Після вибору посади користувача переадресовують на сайт, де вона була розміщена.

Створення порталу ініціювали Міністерство економіки України та Державна служба зайнятості.

Майбутні працівники можуть скористатися й офіційним телеграм-каналом Державної служби занятості – https://t.me/worknowdcz.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook