ГоловнаCуспільство

Благодійна допомога для малечі: у Дніпрі діти ВПО віком 2-3 роки отримують зимовий одяг

У Дніпрі діти із числа внутрішньо переміщених осіб отримують набори зимового одягу. Це благодійна допомога від Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та ЮНІСЕФ, яку видає департамент соціальної політики Дніпровської міської ради. У місті комплектами зимового одягу будуть забезпечені 2 426 дітей ВПО (віком 2-3 роки), йдеться у повідомленні на офіційному сайті мерії Дніпра.

«Дніпропетровська обласна військова адміністрація передала міській раді партію зимового дитячого одягу. До комплекту входить тепла куртка, штани, спідній одяг, шарф, шапка, рукавички, взуття. Усе розраховане на дітей 2-3-х років. Наш центр видає такі комплекти за списками. Звісно, усі, хто має право на отримання таких наборів, є в реєстрі як внутрішньо переміщені особи», — розповіла директорка Дніпровського міського центру соціальних служб Анастасія Тищенко. 

Ніна Кармановська отримала два комплекти зимового дитячого одягу: «Теплий зимовий одяг — це гарна допомога, а особливо, коли у родині не одна дитина. Гарний набір з усього необхідного у що можна одягнути дитину взимку. Зі свого рідного міста виїхали з однією валізою. Зайвих коштів зараз немає, а одягнути дітей потрібно. Тож такі набори на часі».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook