ГоловнаCуспільство

Учасниками проєкту «Університет третього віку» у Дніпрі можуть стати і внутрішньо переміщені особи

До безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку» можуть долучитися і внутрішньо переміщені особи, фактичне місце проживання яких повинно бути місто Дніпро. Попри складні часи проєкт продовжує роботу, повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Через відомі усім причини і в цілях безпеки були введені зміни у роботі УТВ. Так, наприклад, заняття, лекції перейшли в онлайн-формат. Водночас учасники активно долучалися і до заходів офлайн. Загалом з початку року 600 учасників проєкту вивчали мови та основи комп’ютерної грамотності; близько 900 осіб відвідали спортивні напрями нашого проєкту. В батлах, квестах, екскурсіях, творчих майстер-класах та різноманітних конкурсах взяли участь близько 700 учасників, а в благодійних акціях та подіях – майже 2 500. Окрім того, було видано більше ніж 1 500 квитків до театрів», – розповіла під час брифінгу 7 листопада головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець. 

Вона також зазначила: «Чекаємо на нових учасників УТВ, адже маємо нову насичену програму заходів. З-поміж іншого – екскурсії до ботанічного саду, «Менори», зоомузею, відвідування театрів. А також очні заняття з комп’ютерної грамотності, користування смартфонами; онлайн-заняття з вивчення мов (українська, англійська, німецька, польська, іспанська); онлайн-лекції з українознавства, мистецтвознавства, психології, здорового способу життя, ведичної психології; майстер-класи тощо. Тож запрошуємо людей елегантного віку до нашої дружньої родини проєкту, зокрема й внутрішньо переміщених осіб, які нині мешкають у нашому місті». 

До проєкту «Університет третього віку» можуть долучитися жінки віком від 55 років, чоловіки – від 60-ти. Необхідні документи: паспорт, ідентифікаційний код, пенсійне посвідчення, довідка про взяття на облік (для ВПО). Телефони: (093) 134-46-69,  (068) 753-71-71, (093) 264-50-34, (099) 607-56-97 (вайбер).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook