ГоловнаCуспільство

Фахівці “Дніпрогазу” виконали технічне обслуговування регуляторів тиску Pietro Fiorentini

Нещодавно технічний персонал АТ «Дніпрогаз», що працює під брендом Регіональної газової компанії РГК, виконав комплексне технічне обслуговування регуляторів тиску італійської фірми Pietro Fiorentini на одному з об’єктів газорозподільної системи Дніпра. Для стабільної та безперебійної роботи обладнання в осінньо-зимовий період спеціалістами були повністю замінені усі зношені комплектуючі на трьох регуляторах. Про цеповідомляють у прес-службіДніпрогазу.

Заміна зношених елементів ГРП на території ліцензійної діяльності «Дніпрогазу» вже декілька років поспіль виконується з використанням італійських ремкомплектів Pietro Fiorentini. Особливістю такого обладнання є тривалий термін експлуатації без необхідності проміжних ремонтів.

«Серед ключових переваг регуляторів Pietro Fiorentini, які використовує у своїй роботі АТ «Дніпрогаз» – якість, надійність, зручність в обслуговуванні та експлуатації, - розповідає старший інженер служби експлуатації систем газопостачання В’ячеслав Івчук. – До того ж, на відміну від радянських аналогів, технічні огляди і заміну комплектуючих яких потрібно було проводити щороку, італійські регулятори потребують технічного обслуговування один раз на 5-7 років».

Варто зазначити, що виконання робіт проходило під керівництвом сертифікованого спеціаліста АТ “Дніпропетровськгаз” Сергія Волокітіна. Минулого року він в числі колег з інших газорозподільних компаній групи РГК проходив навчання щодо основних аспектів роботи газорегулюючого обладнання Pietro Fiorentini у м. Віченца (Італія).

Регіональна газова компанія більш ніж три роки тому взяла курс на повну заміну радянських і російських технологій в газорозподілі. Особливе значення має те, що з 2019 року РГК послідовно працювала над розширенням контактів з європейськими та північно-американськими компаніями.

«Використання у роботі сучасного обладнання європейського зразка допомагає досягти нашої ключової мети: забезпечити безперебійний та безаварійний розподілу газу усім категоріям споживачів»,- зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Тримаємо енергетичний фронт регіону! Працюємо на Перемогу!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook