ГоловнаCуспільство

Для слухачів «Університету третього віку» стартували заняття з вивчення смартфона за оновленою програмою

Курс з вивчення основ роботи смартфона є одним із найпопулярніших в «Університеті третього віку» (УТВ). Щороку цей курс проходять сотні слухачів УТВ. Цього разу він стартував за оновленою програмою, повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Групи формуємо невеликі. На заняттях по 8 учасників для збереження якості навчання, щоб кожному приділити увагу. Слухачі нині вчаться за оновленою програмою. Нагадаємо, що до нашого соціального проєкту, а відтак і до занять, можуть долучитися не лише мешканці Дніпра, а й внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані у місті», — підкреслила головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець. 

Викладач курсу з вивчення смартфона Олександр Мелютін зазначив: «Вчимо наших слухачів користуватися смартфонами — розумними телефонами. Вони отримають навички володіння функціями таких гаджетів для спілкування, фотографування тощо». 

Дніпрянка Галина Кирсанова є слухачкою «Університету третього віку» вже третій рік. 

«Смартфоном користуюся вже третій рік, але все одно є певний дискомфорт, оскільки не все знаю про його функції. Тож хочу бути впевненою користувачкою, тому і записалася на цей курс. Викладач цілком доступно все пояснює. Загалом дуже подобається відвідувати заняття, лекції в «Університеті третього віку» та й загалом приємно, що у місті приділяють таку увагу людям поважного віку. Відвідуючи заходи, перебуваєш у курсі всіх подій. Спілкування, колектив — це дуже важливо», — додала жінка. 

До проєкту «Університет третього віку» можуть долучитися жінки віком від 55 років, чоловіки – від 60-ти. Адреса: вул. Старокозацька, 40-Б. Телефони: (093) 134-46-69, (068) 753-71-71, (093) 264-50-34, (099) 607-56-97 (вайбер).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook