ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: формуємо екосвідомість – відмовляємося від паперових рахунків за розподіл газу

У період війни питання екології набуває особливої актуальності. Йдеться не лише про економію паперу і збереження дерев, а й про заощадження електроенергії. Оскільки на друк паперових квитанцій за розподіл блакитного палива витрачається чимало цих ресурсів.

Сьогодні майже 52 тис. свідомих споживачів Дніпропетровщини вже віддали перевагу онлайн рахункам за доставку газу. Адже електронні платіжки нічим не відрізняються від паперових. Восени минулого року АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), започаткувало масштабний проєкт «Дерево життя». Його мета – економія дефіцитних для країни енергоресурсів та збереження довкілля. Споживачі Дніпропетровщини відмовляються від друкованих квитанцій за розподіл газу, а компанія натомість висаджує дерева. Відтак в області у рамках цього проєкту було посажено більше 360 сосен, берез, кленів, лип. 

Клієнти АТ «Дніпропетровськгаз», які є користувачами онлайн-сервісів 104.ua, можуть отримати ідентичну інформацію тій, яка міститься у друкованій квитанції: сума оплати, номер особового рахунку в особистому кабінеті. Електронні платіжки зберігаються там до кінця місяця. Крім того, їх можна завантажити і переглядати без доступу інтернет.

А тепер уявіть, скільки дерев, електроенергії та інших ресурсів можна заощадити відмовившись від паперових рахунків за доставку газу? Для цього потрібно виконати лише три дії: 

1. Зайти до особистого кабінету 104.ua (https://account.104.ua/ua/login). 

2. Натиснути «Розрахунки». 

3. Поставити у правому нижньому кутку галочку біля опції «Відмовитися від паперового рахунка». 

В особистому кабінеті 104.ua споживачі також можуть сплатити за розподіл газу. Оплату потрібно здійснювати до 20 числа місяця вашому Оператору ГРМ. На території Дніпропетровської області (крім м.Дніпро та м.Кривий Ріг) це АТ «Дніпропетровськгаз». Тариф за доставку, розмір вашого щомісячного платежу протягом року, способи та терміни оплати залишаються без змін. 

Будьте свідомими та відповідальними споживачами! Майбутнє залежить від прийнятих вами рішень сьогодні!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook