ГоловнаCуспільство

За минулий рік фахівці Дніпропетровськгазу обстежили 16,1 тис. км газових мереж області

Бригади КПО Новомосковського, Кам’янського, Павлоградського та Нікопольського відділень АТ «Дніпропетровськгаз» щорічно виконують комплексне приладове обстеження усіх газопроводів, а це – більше 16 тис. км газогону у регіоні. Протягом минулого року фахівці газорозподільної компанії:  

  • здійснили техобстеження 16,1 тис. км газових мереж області;
  • виявили майже 10 тис. пошкоджень ізоляційного покриття підземних газопроводів;
  • а також 14 тис. витоків газу на підземних і надземних газових мережах. 

Спеціалісти під час робіт перевіряють місце та глибину закладання газопроводу, його герметичність, цілісність і стан ізоляційного покриття. Кожен фахівець служби проходить величезні відстані протягом року, аби упевнитися, що мережі знаходяться у належному стані та не мають витоків.

Для своєчасного виявлення витоків газу спеціалісти Дніпропетровськгазу мають сучасне обладнанням європейського зразка: лазерні текошукачі Laser Methane mini та ELLI, газоіндикатори GOLIATH, VibraGAS і Leck OmiOEX, устаткування для контролю стану ізоляційного покриття газопроводів через ґрунт СПРУТ-17 тощо. До того ж, новітні витокошукачі допомагають швидко та якісно перевірити мережі у тих населених пунктах Дніпропетровської області, де відбуваються ворожі обстріли та можливі руйнування. 

Тримаємо свій газовий фронт!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook