ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: конденсаційний опалювальний прилад – економія та комфорт споживачів

З цього року в Україні заборонені реалізація та встановлення не енергоефективних турбованих котлів. І якщо брати до уваги котли закордонного виробництва, то споживачі зможуть придбати лише димохідні та конденсаційні котли. Про це повідомляють у прес-службі Дніпропетровськгазу.

Сьогодні для клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» важливі питання економії та раціонального використання енергоносіїв. І саме придбання конденсаційних котлів - чудове рішення. 

«Газові конденсаційні опалювальні прилади не лише оптимально використовують теплову енергію, що утворюється при спалюванні газу, а ще й використовують приховану теплову енергію, яка міститься в водяних парах димових газів. У той час коли в інших котлах вона втрачається при прямому відводі цих газів через димохід. Наприклад, температура відпрацьованих газів у традиційному котлі складає 120 -140 градусів, а конденсаційного - 60 градусів», - розповідає сертифікований тренер Освітнього простору АТ «Дніпропетровськгаз», Сергій Волокітін.

Якщо ви шукаєте новий газовий прилад або плануєте оновити обладнання, Дніпропетровськгаз рекомендує звернути увагу на настінний газовий конденсаційний котел Protherm Puma. 

Серед його основних переваг можна виокремити:

  • новий сучасний дизайн із LED дисплеєм та сенсорними кнопками;
  • насос із частотним регулюванням швидкості; 
  • повноцінна eBus комунікація для підключення різноманітних програматорів; 
  • витрата палива на 12-15% нижче, ніж у традиційних котлах.

Обираючи конденсаційні опалювальні прилади, клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» дбають про екологію та заощаджують свій сімейний бюджет.

Отримати детальну консультацію та придбати газове обладнання можна у 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині, де персональний менеджер допоможе у виборі найкращого котла для вашого помешкання.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook