ГоловнаCуспільство

Офіційно! Роз'яснення КП «Дніпроводоканал» щодо закупки генераторів

КП «Дніпроводоканал» повідомляє:

«Комунальним підприємством «Дніпроводоканал» Дніпровської міської ради 21 грудня 2022 р. було оголошено тендер на закупівлю Дизель-генераторні установки, бензинові генератори. За результатами аукціону, прийняти участь вирішили три постачальника, а саме: ТОВ «М.Б.», ПП «РОСТРАНС» та ТОВ СК СТРОЙІНВЕСТ. Оскільки перші дві пропозиції учасників були відхилені за невідповідність в інформації та/або документах, що подані учасником процедури закупівлі у тендерній пропозиції та/або подання яких передбачалося тендерною документацією, Комунальним підприємством було обрано переможця, чия пропозиція відповідала повністю усім вимогам, що зазначались у тендерній документації. 

Жодної скарг щодо прозорості проведення процедури торгів від учасників аукціону не надходило. Проаналізував кон’юнктуру ринку та цінові пропозиції, які постійно змінюються щодня, КП «Дніпроводоканал» відразу ж після укладання договору не надав жодної заявки на постачання продукції до 25.01.23.

Також, усвідомлюючи відповідальність щодо економічного та раціонального використання коштів, жодних оплат з бюджетних коштів за даним договором не перераховувались та не плануються в подальшому. Згідно з чинним законодавством відпочата процедура ініціювання скасування договору №36Т від 17.01.2023», - зазначено у повідомленні. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook