ГоловнаCуспільство

Минулого року споживачі Дніпропетровщини придбали понад 1250 одиниць газового обладнання у 104.ua клієнтських просторах

Сьогодні у 104.ua клієнтських просторах регіону клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» можуть в комфортних умовах вирішити усі питання з розподілу газу, а також придбати необхідні газові прилади.

У 2022 році споживачі Дніпропетровщини стали власниками понад 1250 одиниць газового обладнання у 104.ua клієнтських просторах регіону. Це котли, плити, колонки, конвектори власного виробництва та імпорту. А також – модеми дистанційної передачі показань лічильника та сигналізатори газу. Серед мешканців Дніпропетровщини користуються популярністю такі бренди перевірених виробників обладнання як 104.ua, Baymak, DemirDokum, E.C.A., Termet та інші. Також, одними із екологічних та високопродуктивних опалювальних приладів є конденсаційні котли, наприклад Protherm Puma, який представлений у 104.ua клієнтських просторах області. Це устаткування, яке вже довело тисячам споживачів зі всієї країни високу якість, ефективність та його безпеку. 

Обрати газове обладнання, яке підходить під ваші характеристики житла, допоможе персональний менеджер. Крім устаткування, у споживачів газу нашого регіону є можливість замовити послугу встановлення та подальшого сервісного обслуговування обладнання спеціалістами АТ «Дніпропетровськгаз». 

Для того, щоб споживання газу було безпечним та надійним, рекомендуємо купувати лише сертифіковане обладнання. Пам’ятайте, що професійно підібрані газові прилади допоможуть збільшити енергоефективність вашого будинку. 

Сьогодні на Дніпропетровщині працює 21 центр обслуговування клієнтів. Адреси та графік роботи можна знайти за посиланням: http://surl.li/efdrg

Бережіть себе та рідних, подбайте про безпечне споживання газу в своїй оселі!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook