ГоловнаCуспільство

Червоне полум’я наступу: як долучитися до бригади героїв «Червона калина»

Ворог тліє, де калина червоніє – гасло нової бригади «Червона калина». До неї уже увійшли досвідчені бійці. А нині там чекають на добровольців – мотивованих однодумців, які допоможуть звільняти від окупантів схід України. Як долучитися, розповіли у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.  

«Продовжуємо формувати Гвардію наступу. Кличемо до її лав добровольців, які можуть обрати одну з восьми бригад. Ту, де знайдуть людей, близьких за духом, та разом гнатимуть окупанта. Один з підрозділів – «Червона калина». Він братиме участь у наступальних операціях на сході України», – зазначив заступник начальника Центрального територіального управління Нацгвардії України Вадим Макаренков.

В основі підрозділу «Червона калина» – досвідчені бійці. З перших днів війни вони захищали Київщину. Там разом із ЗСУ звільнили від загарбників понад 20 населених пунктів. Розбивали колони ворожої техніки та нищили позиції окупантів.

Пізніше – брали участь у бойових діях у Сєверодонецьку, Лисичанську та Білогорівці Луганської області, Спірному  та Верхньокам'янському Донецької області.

Приєднатися до «Червоної калини» можна онлайн та офлайн. Перший спосіб – заповнити анкету кандидата на сайті storm.mvs.gov.ua. Другий – звернутися до одного з дев’яти ЦНАП у Дніпропетровській області. Деталі – за телефоном 080 010 00 20.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook