ГоловнаCуспільство

“Дніпрогаз” на сторожі безпеки газопостачання Дніпра та Дніпровського району

У 2022 році фахівці «Дніпрогазу» здійснили комплексно-приладове обстеження близько 1,2 тис км підземних та майже 220 км надземних газопроводів. При виконанні КПО спеціалістами перевіряється місце та глибина закладання газопроводу, його герметичність, суцільність і стан захисного покриття, виявляються місця пошкоджень ізоляційного покриття та витоків газу.

Для своєчасного виявлення витоків газу фахівці служби КПО оснащені сучасними приладами європейського зразку: лазерним текошукачем, газоіндикаторами, обладнанням для контролю стану ізолюючого покриття газопроводів без розриття ґрунту та ін. 

Минулого року в результаті проведених робіт спеціалісти компанії виявили 67 витоків блакитного палива з газорозподільних мереж та 243 пошкодження ізоляційного покриття на підземних газопроводах загальною протяжністю більше 1,6 км.

Крім того, фахівці «Дніпрогазу» провели перевірку на герметичність більше 620 км газопроводів та виконали 81 технічне обстеження газопроводів у шурфах, а також обстежили запірну арматуру та перевірили герметичність фланцевих з’єднань у 3,7 тис під’їздів, в результаті чого було виявлено понад 2 тис витоків газу.

Виконувати усі критично важливі роботи на газорозподільній системі міста фахівці АТ «Дніпрогаз» можуть лише за умови належного рівня оплат дніпрянами за послуги з доставки газу. 

Пам’ятайте: вчасна оплата за розподіл блакитного палива – запорука затишку та комфорту у вашій оселі!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook