ГоловнаCуспільство

Укренерго на одну добу 16 лютого скасує обмеження споживання електроенергії на Дніпропетровщині

Укренерго на одну добу 16 лютого скасує обмеження споживання електроенергії на Дніпропетровщині

Сьогодні, 16 лютого на території Дніпропетровської області НЕК Укренерго проводитиме заміри потужності споживання електроенергії, щоб визначити актуальні показники. Вони необхідні для визначення коректних лімітів під час застосування графіків. Для цього на одну добу - з 00:00 до 24:00 будуть скасовані всі обмеження споживання для визначення реальної потреби області в електроенергії. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

На виконання вказівки диспетчера «Укренерго», стабілізаційні чи екстрені відключення в області упродовж тестової доби здійснюватися не будуть.

Для того, щоб визначити ліміти cпоживання на кожну область відповідно до реальних потреб, НЕК Укренерго проведе контрольні заміри потужності в регіонах. На підставі цих даних будуть скориговані ліміти споживання для області.

«Якщо 16 лютого у вас зникло світло, то можливою причиною є аварія в електромережах чи наслідки ворожого обстрілу. Повідомте нам про це через зручні дистанційні сервіси. Найшвидший спосіб — написати нам в приватні повідомлення на сторінці в Facebook ДТЕК Дніпровські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі «Відсутня електроенергія?». Заявки приймаються в тому числі через кол-центр за телефонами +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків»,-зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Група ДТЕК будує нову енергетику України.

100% Групи ДТЕК належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook