ГоловнаCуспільство

ReBuild Ukraine: РГК взяла участь у виставці та отримала Подяку за відновлення мереж

ReBuild Ukraine - це виставка-конференція для прискорення залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України. Регіональна газова компанія (РГК), під брендом якої працює АТ «Дніпропетровськгаз», готова не просто відновлювати зруйноване, а будувати сучасні мережі для транспортування чистої енергії. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

Тому РГК на виставці представила газорозподільне обладнання, яке виготовлене за європейськими стандартами та здатне працювати як з метаном, так і з сумішами водню. Показала щойно сертифіковані в Україні smart-лічильник RGC Metering GM-A, мембранний лічильник RGC Metering GM-С, а також H2Ready ГРПВ, конструктивні рішення якого відповідають європейському ринку. Компанії можуть зацікавити промисловий роторний лічильник FMG for RGC Metering і коректор Core 1.01 RGC Metering. РГК готова постачати таку продукцію для якнайшвидшого відновлення роботи промисловості в країні.

Крім того, організатори міжнародної виставки ReBuild Ukraine вручили Регіональній газової компанії лист-подяку, яка належить всім 40 тисячам українських газовиків! Адже усі працівники АТ «Дніпропетровськгаз» та інших газорозподільних компаній по Україні заслуговують на цю відзнаку. Саме вони з перших днів війни 24/7 пильно стежать за станом газорозподільних мереж, відновлюють їх після руйнувань, ворожих обстрілів у всіх областях, у тому числі на деокупованих територіях, дбають про наявність блакитного палива у мільйонах домівок по всій країні. 

Відбудуємо Україну та переможемо ворога!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook