ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло жителям населеного пункту, що постраждав від обстрілів

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло жителям населеного пункту, що постраждав від обстрілів

Протягом 8 березня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло в оселі понад 5,8 тисячі родин Дніпропетровської області, що залишилися без світла внаслідок ворожих обстрілів. Попри складну ситуацію з бойовими діями, енергетики продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. Наша мета – забезпечити міста та села електроенергією, необхідною для нормального життя жителів регіонуповідомляють у прес-службі ДТЕКу.

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів півдня області. Протягом доби ворог неодноразово атакував Нікопольську та Марганецьку громади. Внаслідок чого в одному з населених пунктів була пошкоджена електроінфраструктура й люди залишилися без світла.

Отримавши дозволи на роботи від Збройних сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі одразу почали відновлювати пошкоджену електромережу. Знову зі світлом - 5 863 родин регіону.

«Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram, Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ». Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним»,- зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

У компаніях Групи ДТЕК працюють 56 тисяч працівників.

У своїй Новій стратегії 2030 року Група ДТЕК зобов'язалася трансформувати бізнеси в більш екологічні, ефективні та технологічні, які у своїй діяльності керуються принципами ESG, та взяла на себе зобов'язання досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року.

Група ДТЕК – стратегічний інвестор в енергетичні активи в Україні та за кордоном. У 2021 році капітальні вкладення Групи ДТЕК склали 23,4 млрд грн, податкові відрахування – 31,9 млрд грн.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook