ГоловнаCуспільство

Спеціалісти Дніпропетровськгазу спільно з Дніпровською політехнікою провели профорієнтаційну зустріч з випускниками Магдалинівського ліцею (ФОТО)

Днями фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» разом з представниками НТУ «Дніпровська Політехніка» організували зустріч для випускників 11 класів. Захід мав на меті допомогти учням зрозуміти не лише, де можна опанувати ту чи іншу професію, а й про те, де її можна реалізувати.

Учні Магдалинівського ліцею отримали можливість побувати на цікавому та корисному заході, який влаштувала компанія АТ «Дніпропетровськгаз» разом з «Дніпровською політехнікою».

Зустріч пройшла у дуже цікавому форматі, що дозволило дітям детально дізнатися про професії та їх застосування.

Під час заходу відбувся захоплюючий кейс, де учасники показували, як правильно одягати обладнання.

Представники АТ «Дніпропетровськгаз» розповіли учням про правила безпечного використання газу у побуті та роз'яснили, де в майбутньому можна працевлаштуватися.

Учасники заходу взяли участь в різноманітних конкурсах, які допомогли їм краще зрозуміти свої професійні плани на майбутнє.

Випускники були дуже зацікавлені та побачили багато нового.

АТ «Дніпропетровськгаз» налогошує, що такі профорієнтаційні заходи мають велике значення для молоді, яка готується до вибору професії, тому їх проведення необхідне у кожному навчальному закладі.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), завжди піклується про своїх клієнтів та забезпечує безаварійний та безперебійний розподіл газу.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook