ГоловнаCуспільство

Для максимальної ефективності на фронті: Філатов показав чергову партію оснащення, яким Дніпро забезпечує бійців

Підтримка українських оборонців залишається ключовим пріоритетом для Дніпра. Місто забезпечує бійців саме тою технікою та устаткуванням, які вони замовляють. Нині бійці Української добровольчої армії, що воюють у складі однієї з бригад ЗСУ, забрали чергову партію обладнання та амуніції. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Це два генератори, прилади нічного бачення та тепловізори, також загалом 120 комплектів шоломів, термобілизни, берців і форми. А ще — дві вантажівки високої прохідності. 

Мер Дніпра Борис Філатов наголосив: місто продовжує збільшувати допомогу ЗСУ. 

«Хочу побажати хлопцям, щоб усе це обладнання, яке передала територіальна громада Дніпра, максимально ефективно було використано на фронті. Ми і далі це робитимемо (підтримуватимемо армійців, — ред.). Не тому, що це мої друзі. А тому, що Українська добровольча армія, мабуть, одна з найбільш ефективних частин наших Збройних Сил, наших оборонців. Тому разом до Перемоги. Ми завжди поруч», — сказав Борис Філатов, додавши, що його особиста допомога воїнам УДА триває ще з 2014 року. 

Перший заступник командувача УДА Сергій з позивним «Сокіл» каже: у нинішній війні техніка потрібна постійно. Бійці також коментують: автівки в хорошому стані, тож будуть помічні як у доправленні вантажів, так і перевезенні особового складу. «Хочу подякувати меру Дніпра Філатову і громаді міста за надану техніку. Вона працюватиме на донецькому напрямку — одному з найбільш важких. Ми майже пів року беремо участь у бойових діях на південному фланзі Бахмута. І далі там працюємо», — сказав «Сокіл».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook